Puff Daddy eert Biggie precies 20 jaar na zijn dood

Pieter Hiemstra | 10 maart 2017
algemeen

Puff Daddy eerde donderdag (9 maart) via Instagram zijn oude vriend en muziekpartner Notorious B.I.G. met een sociale mediacampagne. Dat deed hij precies twintig jaar na de dood van de iconische rapper. 

Biggie's beste lines

'We vieren vandaag zijn leven door zijn muziek en nalatenschap', laat hij weten op zijn Instagram. Diddy roept fans op om hun favoriete Biggie-lines te delen en door te sturen naar @badboyent met de vermelding van #WeMissYouBIG. Alle fragmenten worden verzameld en gemonteerd in 'iets speciaals'.

Birthdays were the worst days, now we nip champagne when whe're thirsty
- Biggie (Juicy)

Nog steeds in de schijnwerpers

Het is niet het eerste project naar aanleiding van Biggie's dood. Fait Evans kondigde woensdag aan een duetalbum met Biggie te maken, genaamd 'The King & I'. Die moet in mei naar buiten komen. Ook verschijnt Biggie binnenkort in de biografische film van Tupac 'All Eyez On Me.'

Woensdag werd ook bekend dat de prèmiere van Daddy's documentaire 'Can't Stop, Won't Stop' volgende maand plaatsvindt. De film gaat over de geschiedenis van zijn label 'Bad Boy Records'. Ook daarin is een belangrijke rol weggelegd voor Biggie, de iconische ster van het label.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws