Bedrijf lanceert afwasbare timetable tattoo's

Pieter Hiemstra | 13 maart 2017
algemeen
 

Are you prepared for Ultra? Get your temporary set list tattoos today at Gigtat.com #gigtat #partyproof

Een bericht gedeeld door Gigtat (@gigtatme) op

Ultra Music Festival heeft in samenwerking met Gigtat een opmerkelijk nieuw product ontwikkeld. Je kunt een tijdelijke tattoo van de timetable met je favoriete acts op je arm zetten. Het is een afwasbare tattoo, die toegang tot de feesten moet versnellen. 

Het werkt als volgt. Fans gaan naar Gigtat.com en zoeken naar het festival waar ze naartoe gaan. Wannneer ze die gevonden hebben, preorderen ze de tattoo's. Zodra de timetables bekend worden, stuurt het bedrijf ze naar hen toe. 

Partyproof

Volgens Gigtat springt hun product vanwege (natuurlijk) de kwaliteit eruit. Ondanks de kleine letters ziet alles er schoon en scherp uit. Ook zijn de tattoo's partyproof, claimt het bedrijf.

'De tattoo's zijn honderd procent getest tegen feesten. Ze kunnen tegen modder, water, bier, zweet en wat dan maar ook. Alleen de alcoholdoekjes die we meeleveren, haalt het er in een paar seconden vanaf', aldus bedenker Philippe Bosshart tegen YourEDM

Sympathiek: tien procent van de opbrengsten gaat naar muziekprogramma's voor jongeren. Heb je interesse? Check dan hun website!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws