Op deze vijf bijzondere plekken zien we dj's graag draaien

Mark Hofman | 17 maart 2017
algemeen

De tijd dat een club met een stapel boxen, een dj-set en een dj van de straat plukt is voorbij. Het moet steeds groter, maffer en indrukwekkender. Sterker nog: de gewone club begint een beetje uit te sterven. We zagen dj's zweven zonder zwaartekracht en draaien op een bus zonder dak. Het wordt steeds gekker, maar waar gaat het naar toe? We hebben geen glazen bol, dus dat is moeilijk te beantwoorden. Wel kunnen we een lijst met plekken maken waar wij een dj wel eens willen zien draaien. Dus bij deze!

Lees ook: Paul Oakenfold gaat draaien op de Mount Everest 

#1 Het verlaten pretpark Spreepark 

Hoe vet zou het zijn om een feest te houden in het verlaten Spreepark in Berlijn? Al in 1969 werd begonnen met bouwen in destijds Oost-Berlijn. Pas in 1991 ging het park open, maar een groot succes werd het nooit. Een deel van de attracties werd in 2002 verkast naar Peru waarna het niet meer gangbaar was voor publiek. Het reuzenrad bleef staan net als de overblijfselen van overige attracties en de schuld van elf miljoen euro. Sindsdien is het volledig verlaten. Een feest op deze locatie zou toch wel heel erg tof zijn! 

#2 Op een paard 

Tja, een dj met set en al op de rug van een paard. We hoeven er niet veel meer over te zeggen denk ik...

#3 Op een vulkaan 

Hoe tof zou het zijn om een feest te houden bovenop een vulkaan. Hij hoeft uiteraard niet actief te zijn, maar het zou de boel wel een beetje spannender maken. Ik bedoel, een betere vuurshow kan je niet hebben. Het is natuurlijk gevaarlijk, maar met de juiste mensen en het juiste onderzoek moet dit toch wel te doen zijn. Stel je eens voor, hoe tof zou het zijn? 

#4 De Boeing Everett fabriek 

De Boeing Everett fabriek in Washington is dé plek waar vliegtuigen worden gemaakt. Hoe tof zou het zijn om daar een feest in te geven. Feesten tussen de aangebroken vliegtuigen, een gigantische fabriek en tussen de nieuwste modellen. Het is het ultieme plaatje voor een geweldig feest. Wij zien het al voor ons, een dj op de vleugel of in een opgebroken cockpit. Hoe tof zou het zijn. #5 Tussen de Piramides in Egypte 

Tja, wat moeten we hier nu over zeggen? Een gigantisch feest tussen de grote Piramides in Egypte. De Dj staat erop of ertussen, het maakt ons geen bal uit. De setting is geweldig en met de juiste belichting wordt de vibe gigantisch tof. Man, wat hebben we toch goeie ideeën.  Welke van bovenstaande locaties zou jij het liefst een dj zien? Laat het ons weten! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws