Drake laat fans in de kou staan

Pieter Hiemstra | 28 maart 2017
algemeen

Massaal dropen de fans van Drake gisteravond boos en teleurgesteld af in de Ziggo Dome in Amstredam. Het concert van hun held zou om 21:00 uur beginnen, maar om 22:15 uur werd omgeroepen dat de Canadese rapper niet mag optreden op advies van de dokter.

Verpeste sfeer

Na een dik uur wachten was de sfeer al flink verpest. Er waren fluitconcerten en prullenbakken werden omver getrapt. Uit onvrede waren veel fans al naar huis vertrokken. Op Twitter namen ze geen blad voor de mond hoe ze over de rapper denken. 

Lees ook: 'In Rijssen bidden ze binnenkort in de discotheek'

"Omdat Drake vandaag rust heeft gehouden kan hij morgen hoogstwaarschijnlijk wel gewoon optreden" , zegt organisator Mojo tegen de NOS. Vanavond staat de tweede show gepland. Die van gisteravond wordt morgen ingehaald. Fans die niet kunnen, krijgen hun geld terug.

Eerder verplaatst

Het geduld van Drake zijn fans werd al eerder op de proef gesteld. Het concert was al twee keer verplaatst en zou oorspronkelijk 20, en toen 26 januari zijn. Sommige fans haken nu dan ook af en denken dat Drake, als hij al komt, morgen voor een lege zaal staat. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws