Brennan Heart: 'Let's put some heart in Hardstyle'

Pieter Hiemstra | 31 maart 2017
algemeen

Brennan Heart, B-Front, Frequencerz, Atmozfears, Digital Punk, Hard Driver, Darkraver en Jason Payne zoeken 500 Q-dance-fans die zich willen inzetten op de grootste vrijwilligersdag voor jongeren met een beperking op zaterdag 20 mei. Hun missie is om zoveel mogelijk uren te doneren aan de kwetsbare jongeren. Voor die missie gaat Brennan Heart binnenkort een nieuwe track lanceren. De opbrengsten van deze track worden gebruikt om jongeren met een beperking de dag van hun leven te geven. 

Anthem voor het goede doel

Brennan Heart: 'THE PROJEQT maakt zich hard voor mensen die niet kunnen beleven wat jij en ik ieder weekend mogen meemaken, daarom zet ik me samen met nog 7 andere ambassadeurs in voor THE PROJEQT! Let’s put some heart into Hardstyle!' Voor de dag gaat Brennan Heart een speciale anthem maken die binnenkort wordt gelanceerd.

Join THE PROJEQT

THE PROJEQT wordt gehouden op zaterdag 20 mei. Registreren voor THE PROJEQT kan vanaf vrijdag 31 maart via www.theprojeqt.nl. Het is ook mogelijk om je eigen PROJEQT te pitchen.

'Hardstylers zijn een hechte community. Dit gaat verder dan alleen de liefde voor de muziek. Het gaat over verbroedering, het leven vieren, over vrij zijn en ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Dit doen we niet alleen op een feest maar ook in het dagelijks leven, daarom hebben we besloten om de kracht van hardstyle te gebruiken en ons samen in te zetten voor mensen die het hard nodig hebben', aldus Rogier Wever van Q-dance.

Feesten niet voor iedereen vanzelfsprekend

'Naar een festival gaan is voor jongeren de gewoonste zaak van de wereld. Alleen is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Jongeren met een beperking willen ook graag feesten, de verbondenheid voelen of even lekker los gaan. Door een beperking is het vaak niet mogelijk om een festival te bezoeken', zegt Nienke Bassle, general manager van 10,000 HOURS. 'Met THE PROJEQT halen we het Q-dance festival gevoel naar acht gezinsvervangende huizen in Nederland. We vinden het geweldig dat zoveel grote hardstyle dj’s en Q-dancers zich willen inzetten voor deze kwetsbare jongeren.'

Over 10,000 HOURS

De missie van 10,000 HOURS is om vrijwilligerswerk vanzelfsprekend te maken binnen de dancecommunity. Sinds 2010 is er al meer dan 30.000 uur vrijwilligerswerk gedoneerd en de meter loopt nog steeds. Samen met festivals, dj’s en bezoekers zet de organisatie zich in om tijd te doneren aan maatschappelijke projecten en de meest kwetsbare mensen in de samenleving. Uur voor uur doneert 10,000 HOURS tijd aan natuur, kansarme kinderen, kinderen met een verstandelijke beperking, eenzame ouderen en daklozen. Voor meer informatie check je www.10000HOURS.nl.

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws