Hardwell ook dit jaar niet op Tomorrowland!

Pieter Hiemstra | 5 april 2017
algemeen

Tomorrowland heeft de afgelopen weken al veel grote namen naar buiten gebracht. Armin van Buuren, Afrojack en Martin Garrix, Joris Voorn, W&W, Noisecontrollers en ga zo maar door. Bijna alle Nederlandse wereldtoppers zijn vertegenwoordigd. Maar tot nu toe missen we nog één belangrijke naam... En dat is Hardwell. Volgens zijn chatbot op Facebook is hij er ook dit jaar niet bij. Dat is nu ook bevestigd door de mede-eigenaar van Hardwells label Revealed Records, Matthijs van Welzenis. Die laat weten in een e-mail: 'De chatrobot heeft altijd gelijk...'

Lees ook: Tomorrowland tot 2033 twee weekenden per jaar!
Lees ook: Tomorrowland komt met een eigen vliegtuig 



Lees ook: Trance Energy keert terug op Tomorrowland

Ook afwezig in 2016

Vorig jaar ontbrak één van de meest invloedrijke dj's ter wereld ook al op het populaire festival. Dat was opmerkelijk, omdat hij sinds 2010 er elk jaar bij was. Volgens geruchten zou dat te maken hebben met het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike. Hardwell uitte in 2015 flinke kritiek op beide heren toen bleek dat ze met iPads en een promoteam reclame maakten voor de Best DJ Award van DJ Mag. Nu is hij er dus voor het tweede jaar niet bij. We wachten nog op een reactie van Tomorrowland. 
 

Dj-tarieven

Het blijft gissen waarom Tomorrowland Hardwell niet op de line up zet. Wel weten we dat festivals flinke sommen geld neerleggen om grote namen te strikken. Eerder bleek al dat Justin Bieber voor een miljoen dollar bereid is te performen op Pinkpop. Die bedragen kunnen dj's als Hardwell of Garrix nog niet vragen. Volgens het boekingsagentschap Degy Entertainment vraagt een artiest als Avicii 150 tot 200.000 dollar voor één optreden. 

 

Beeld: Priceconomics

Andere festivals

Gelukkig is Hardwell op genoeg andere festivals te zien dit jaar. Bekijken op welke festivals? Klik dan hier. Check hieronder zijn laatste release, de edit van 'Get Down Low' van Badd Dimes!

 

 

 

 

 

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws