Armin previewt Armin Only in Brabanthallen

Pieter Hiemstra | 12 april 2017
algemeen

Armin van Buuren licht een week voor zijn The Best of Armin Only-optreden in de Amsterdam ArenA, alvast een tipje van de sluier op in de Brabanthallen. Op zaterdag 6 mei zijn fans van alle leeftijden welkom voor een sneak preview. 

Generale repetitie

Het geeft Armin de kans om de eerste reacties van het publiek te zien. Daarnaast is het een goede generale repetitie voor de groots opgezette show een week later in Amsterdam. Fans krijgen dan ook zoveel mogelijk van de 'echte' spektakel te zien met vele gastartiesten die ook in de ArenA langskomen. 

Het optreden in de Amsterdam ArenA is onderdeel van een wereldwijde Armin Only-tour ter gelegenheid van zijn twintigjarige jubileum. Tijdens twee avonden komen de muzikale hoogtepunten voorbij van zijn indrukwekkende carrière. Tickets voor de generale repetie in de de Brabanthallen zijn vanaf vandaag te koop via arminonly.com

Tickets

Zijn optreden op zaterdag 13 mei in de Amsterdam ArenA was al binnen enkele minuten uitverkocht. Daarop besloot Armin om de avond daarvoor nog een extra optreden te organiseren. Voor die avond zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Check overigens ook ons nieuwste magazine met daarin een groot interview met de jubilerende super-dj. Zeer binnenkort ligt 'ie in de winkels!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws