Historisch slechte scores voor nieuw album The Chainsmokers

Mark Hofman | 15 april 2017
algemeen

The Chainsmokers hebben hun debuutalbum Memories...Do Not Open uitgebracht maar erg goed ontvangen wordt die niet. Die hard fans blijven genieten, maar critici zijn er minder enthousiast over. Sterker nog, het album heeft de laagste Metacritics score van het jaar te pakken. En dat zegt wat. 

The Chainsmokers ontvangen slechte scores 

Voor de mensen die het niet weten: Metacritics is een website die alle reviews, van zowel critici als gebruikers bijhoudt door middel van een algemene score. Niet alleen op het gebied van muziek, maar ook van games, films en series. Het album van The Chainsmokers werd met grote verwachtingen ontvangen, maar het uiteindelijke resultaat valt klaarblijkelijk tegen. Memories...Do Not Open ontvangt dramatische cijfers. 

Op Metacritics ontvangt het album een score van 43 uit 100 van maar liefst 7 website's. De cijfers komen van reviews van o.a. Rolling Stone en Pitchfork. Hierdoor wordt heeft het album de op één na slechtste album score van het jaar te pakken. Alleen rapper NAV krijgt een lager gemiddelde met een gemiddelde van 42. Maar het kan nog erger. Want waar gebruikers vaak minder kritisch zijn dan deskundigen, scoort het album bij het publiek een gemiddelde van 13 uit 100. En dat is historisch laag. Het tweede laagste album op Metacritics is Divide van Ed Sheeran en deze heeft een score van 43. Een stuk hoger dus. 

Zijn jullie het eens met de cijfers van de gebruikers en de critici? Of moet het album veel meer lof krijgen? 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws