Boer beschuldigt feestgangers van slachten lam tijdens feest 

Mark Hofman | 19 april 2017
algemeen

Een boer uit het zuiden van Engeland beschuldigt feestgangers ervan dat ze een lam hebben geslacht. Tijdens een illegaal feest in het South Downs national park in Eas Sussex zou het lammetje geslacht moeten zijn volgens de boer. Maar de feestgangers ontkennen de boel en ook de politie zegt dat er geen bewijzen voor zijn. 

Boer beschuldigt feestgangers 

De politie had zijn handen vol zondagmorgen toen ze erachter kwamen dat er een illegaal feest aan de gang was in South Downs national park. Toch grepen ze niet direct in vanwege het tijdstip en de locatie. Ze sloten de wegen naar het park af en zorgde op die manier dat er geen nieuwe feestgangers meer bijkwamen. Een paar uur later werden 11 mensen gearresteerd vanwege het rijden onder invloed van drugs. Toch was dat niet alles wat er aan de hand was. 

Toen boer Martin Carr diezelfde morgen naar zijn schapen liep, zag hij tot grote schrik dat één van zijn lammetje onthoofd was. Volgens de boer is dit het werk van één van de feestgangers. Hij zei er het volgende over tegen Argus:

'I have 1,300 lambing sheep at the moment. Now one is wandering around crying for her lamb. Who beheads a lamb? I won't be able to use the field for grazing or hay because it's been contaminated. It's not about the money, although that is a factor, it is about knowing what's right and wrong.'

Argus sprak later ook nog met een aantal feestgangers en die konden het zich niet voorstellen. 

'The party just was not like that!'

Volgens de politie waren 200 mensen aanwezig tijdens het illegale feest. 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws