Hardwell uitgeroepen tot Digital Celebrity

Bart Remmers | 21 april 2017
algemeen

Bredase dj valt in de prijzen bij de SpinAwards

Gisteravond zijn de SpinAwards uitgereikt, Hardwell nam de prijs voor ‘Digital Celebrity’ mee naar huis, die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt. 

De dj werd geprezen om zijn creatieve en vernieuwende toepassingen op social media, de jury was vooral onder de indruk van zijn Facebook Bot die hij vorig jaar als eerste muziekant ooit lanceerde en waarmee hij fans de mogelijkheid biedt om met hem in contact te treden en de manier waarop Hardwell als eerste dj ter wereld experimenteert met blockchain-technologie, waarmee artiesten direct uitbetaald kunnen worden. Hardwell nam het in de catagorie ‘Digital Celebrity’ op tegen Anna Nooshin, Tim Hofman en Nikkie Tutorials.

Presentatie Hardwell met zijn team

'Dit is een geweldige waardering voor mij, maar vooral voor mijn team. Samen kijken we continu welke innovaties en nieuwe technologieën we in kunnen zetten voor mijn fans over de hele wereld. Onze avonturen met onder meer blockchain en de bot zijn daar goede voorbeelden van. We zijn klaar om de hele muziekindustrie op zijn kop te zetten, dit is pas het begin', aldus Hardwell.

SpinAwards

De SpinAwards zijn in 1998 in het leven geroepen en worden uitgereikt in diverse categorieën op het gebied van digitale communicatie en innovatie. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan Nederlandse en Belgische deelnemers tijdens de SpinAwards Night, die wordt georganiseerd door de SpinAwards Foundation. De foundation wil door middel van de awards creatieve innovatie binnen de digitale media stimuleren.
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws