Op deze 4 feestjes houd je het droog tijdens Koningsdag

Pieter Hiemstra | 24 april 2017
algemeen

Nog een paar dagen en dan is het Koningsdag! Verwacht alleen geen zonovergoten dag, want het weer wordt naar verwachting barslecht. Je kunt dus twee dingen doen. Koukleumen in een lullige poncho terwijl langzaam het vel van je zompige voeten afweekt. Of je gaat naar een vet indoorfeestje onder een dak en vier muren. Gelukkig is er keuze genoeg en helpen we je graag een handje. 

1. Beat the Bridge

Het beste hardstylefestival tijdens Koningsnacht/dag is Beat the Bridge in Arnhem. Dit jaar is het thema 'Lucky 7' en meer dan veertig topartiesten treden op zoals Frontliner, Psyko Punkz en Deetox. Ook is er plek voor nieuw talent op maar liefst vijf areas en komen verschillende substromingen voorbij. Twijfel je nog? Bekijk dan de aftermovie van vorig jaar!

Tijden Kingsnight: 18:00-00:00 Tijden Kingsday: 12:00-00:00
Locatie: Kadestraat 1, Arnhem 
Tickets: vanaf €17,50. Klik hier voor meer informatie. 


2: PIP x ZeeZout - Koningsdâch op de Pier

Liefhebbers van deep house en techno kunnen terecht op een prachtige locatie: de Pier in Scheveningen. Voor de tweede keer slaan PIP en ZeeZout de handen ineen voor een prima feestje. Van 20:00 tot 04:00 kunnen bezoekers terech bij drie areas, zowel binnen als buiten. Met grote namen zoals Dekmantel Soundsystem, Deniro en Tom Trago wordt het ook dit jaar een mooi feestje! Heb je interesse? Je moet wel snel zijn, want er zijn slechts nog een paar tickets beschikbaar. 

Locatie: De Pier, Schevingen
Tijden: 20:00 - 04:00
Tickets: € 22,50

Klik hier voor meer informatie.

3. Vunzige Deuntjes Koningsdag 2017 

Houd je van vunzige deuntjes in de stijl van hiphop, R&B en dancehall? Dan raden we Vunzige Deuntjes in Amsterdam aan. Overdag is het festival buiten, maar de afterparty is indoor. Met enkel 1 podium en 1500 plekken is het een stuk intiemer en rauwer dan vorig jaar. Fijne muziek komt van artiesten zoals Ballantine, dj Irwan en Fano. 

Locatie: DEPOT Amsterdam
Tijden: 12.00 - 20.00 (outdoor) - 20.00 - 01.00 (indoor)
Tickets: v.a. € 12

Klik hier voor meer informatie. 
 

4: Odisea Kingsnight Cruise

Koningsnacht vieren met 600 anderen op een boot! Dat is Odisea Kingsnight Cruise. Rond 19:00 uur gaan de ankers los bij het Centraal Station. Zowel op het boven- als onderdek ga je los op de muziek van Primo Disco, Social Swingers Club en Lövestad. Na een feestelijk tochtje gaat de boot weer aan wal rond 01:00. De meeste tickets zijn uitverkocht. Dus wees snel als je deze avond wilt meemaken!

Klik hier voor meer informatie. 

Locatie: Amsterdam
Prijs: € 24,95
Tijd: 19:00 - 01:00

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws