Vin Diesel werkt samen met Steve Aoki: ‘Ik heb nog sneller een Grammy dan een Oscar!’

Partyscene Redactie | 2 mei 2017
algemeen

The Fate & The Furious-ster Vin Diesel heeft het maar druk. Zijn nieuwste The Fast & The Furious-film, de achtste alweer, doet het goed en dus heeft de hoofdrolspeler van de explosieve filmserie het druk met interviews.

Vin Diesel en Steve Aoki werken samen

In één van die interviews onthult de filmster dat hij een nieuwe carrière-move maakt. Tijdens het interview trok Vin z’n smartphone tevoorschijn en begon een FaceTime-gesprek met niemand minder dan Steve Aoki. De dj en filmster leggen vervolgens samen uit dat de track een ‘monster track’ zou zijn. Steve Aoki: ‘Wat Vin deed heb ik nog nooit meegemaakt. Ik denk dat het mensen omver blaast’. Vin Diesel tegenover een van zijn crewleden: ‘Ik heb nog sneller een Grammy dan een Oscar!’

Een gekke samenwerking is het trouwens niet. Zo wisten we al dat Vin Diesel van vele markten thuis is. Zo regisseert hij ook videogames voor zijn eigen bedrijf. Bovendien is 'ie niet vies van een feestje op zijn tijd.

De track zelf? Die wilden beide heren helaas niet laten horen. Jammer, we zijn eigenlijk wel benieuwd naar een zingende Vin Diesel. Tot die tijd kijken we wel naar onderstaande video om een idee te krijgen van zijn zangkwaliteiten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws