Hoe deze zelfontwikkelde en gebouwde aggregaten met de hoogste betrouwbaarheid ieder festival perfectioneren...

Partyscene Redactie | 15 mei 2017
algemeen

Hoe je het ook went of keert, als je een feest of festival organiseert heb je stroom nodig. Daar heb je een goede en betrouwbare leverancier voor nodig die precies biedt wat je nodig hebt, hoe groot (of klein) je festival ook is en op welke locatie je dit ook organiseert.

Bredenoord

Daar komt Bredenoord om de hoek kijken. Zij leveren zelfontwikkelde en gebouwde aggregaten, generatoren en diverse andere stroomoplossingen voor elke situatie denkbaar. Bovendien zijn hun oplossingen zeer betrouwbaar. Voor uitval tijdens de drop hoef je dus niet bang te zijn. Het is niet voor niets dat festivals als Pinkpop, De Parade, Mysteryland en Lowlands vertrouwen op de oplossingen die zij bieden. Uitval bij deze festivals is killing, dus is een oplossing waar deze organisaties op kunnen vertrouwen niet alleen leuk, maar zelfs noodzaak. 

Duurzaamheid

De stroomoplossingen die Bredenoord biedt zijn innovatief en duurzaam. Het bedrijf werkt samen met toeleveranciers die passen bij de service en betrouwbaarheid die het bedrijf biedt. Een goed voorbeeld is de Mobile Solar Plant die het bedrijf dit jaar presenteerde samen met partner GoodFuels tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen. Deze mobiele oplossing komt ingeklapt op de locatie aan en kan met de door Bredenoord ontwikkelde gepatenteerde uitklaptechniek binnen een uur operationeel zijn. Stroom wordt geleverd door zonnepanelen aan de accu’s. Als de accu’s leeg dreigen te raken en er geen zon is slaat het aggregaat die op biobrandstof draait aan. 

Ook jij je eigen festival?

Voor elk type evenement heeft Bredenoord een passende oplossing. Dus als jij een idee hebt voor een evenement, maar geen idee hebt hoe je de stroomvoorziening voor elkaar krijgt, geen probleem: nu weet je precies waar je moet zijn. 

Voor meer informatie over de stroomoplossingen kijk je op Bredenoord.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws