Axwell /\ Ingrosso's EP binnenkort gelanceerd 

Mark Hofman | 4 mei 2017
algemeen

Foto: Def Jam Recordings​

Kort geleden lanceerde Axwell en Ingrosso de track 'I Love You' welke inmiddels over heel de wereld zijn succes wist te behalen. Toch is dit niet genoeg voor het duo en komen ze met een nieuwe EP op de proppen. Een EP waar de fans niet heel lang op hoeven te wachten, aangezien hij deze maand nog verschijnt. 

Axwell /\ Ingrosso kondigen releasedatum aan van nieuwe EP 

Amy Thompson, manager van Axwell /\ Ingrosso, wordt langzamerhand dagelijks doodgegooid met vragen van fans. Deze week besloot de manager er een aantal te beantwoorden en dat zorgde voor nieuwe informatie. Informatie die we uiteraard maar al te graag horen. 

Na de release van 'I Love You' gaat het weer lekker met Axwell /\ Ingrosso en volgens Thompson stopt het daar voorlopig niet bij. Halverwege deze maand lanceren de twee opvolger 'Renegade', nog een track die op hun aankomende EP te vinden is. Trouwens, over die EP gesproken: deze wordt sneller gereleased dan je denkt. Aan het einde van deze maand kunnen we de EP verwachten van het duo. 

Als dat nog niet alles is, komt ook Ingrosso nog met twee duotracks aanzetten deze maand. Kortom: genoeg Axwell /\ Ingrosso muziek de komende weken!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws