Soundcloud jat bekende Spotify-feature 

Mark Hofman | 7 mei 2017
algemeen

Soms doen je concurrenten iets zo goed, dat je het bijna wel moet kopieren. Kijk bijvoorbeeld naar de manier waarop Facebook, WhatsApp en Instagram het Snapchat-concept hebben overgenomen. Iets dergelijks gebeurt nu ook op het gebied van muziekstreamingservices. Spotify selecteert al tijden de beste muziek voor jou in de 'Your Daily Mix'-feature en Soundcloud doet daar vanaf nu lekker aan mee. 

Soundcloud jat 'Daily Mix' van Spotify 

Spotify selecteert dagelijks met de Your Daily Mix-feature de lekkerste muziek voor je. Dit doet het door je nieuwe toegevoegde nummers, playlists en huidige playlists te tracken. Op die manier ontdek je elke dag nieuwe muziek, die je waarschijnlijk helemaal geweldig vind. Een geweldige feature en dat vond Soundcloud ook. Met de komst van The Upload doen ze namelijk exact hetzelfde. 

Soundcloud heeft de functie van Spotify overgenomen en ondanks dat het niet origineel is, is het wel bijzonder slim van het bedrijf. Met de komst van The Upload heeft het platform toch weer wat extra's te bieden. De tool is te gebruiken onder de Discover-tab op de website en bij de zoekbalk op de app. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws