Deadmau5 haalt uit naar Calvin Harris 

Mark Hofman | 13 mei 2017
algemeen

Calvin Harris kondigde afgelopen week een lijst gastartiesten aan die gaan verschijnen op zijn nieuwe album. Een lijst waar de gemiddelde fan ontzettend enthousiast over is. Maar één persoon in de wereld is er uiteraard weer helemaal op tegen. Deadmau5 heeft op Twitter flinke kritiek gegeven op de aankondiging van Harris. 

Lees ook: Dit verdient de rijkste dj ter wereld
Lees ook: Dit is de muzikale top 3 van Dante Klein

Deadmau5 kritisch over album Calvin Harris 

Afgelopen dinsdag kondigde Calvin Harris zijn nieuwe album Funk Wav Bounces Vol 1 aan die op 30 juni verschijnt. Harris heeft al een ontzettend goed jaar met verschillende samenwerkingen. Met de komst van het nieuwe album lijkt hij deze te bekronen. 

Eerder zei Harris al dat het Funk Wav Bounces Vol. 1 'The greatest artist of our generation' bevatte, maar de volledige lijst is nu naar buiten gebracht. Harris heeft o.a. samenwerkingen met Frank Ocean, Travis Scott, Pharell, Nicki Minaj, Snoop Dogg, Ariana Grande en PARTYNEXTDOOR op de planning staan. Een pittige lijst waar menig muziekliefhebber enthousiast over is. Maar zoals gewoonlijk gaat Deadmau5 tegen de draad in. De Canadees is overduidelijk niet tevreden met de aankondiging en laat dat blijken ook. 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws