Geschokte reacties na aanslag concert Ariane Grande

Pieter Hiemstra | 23 mei 2017
algemeen

Wat begon als een feestelijke avond draaide afgelopen nacht uit op een drama in de Manchester Arena. Vlak na het concert van Ariane Grande ging tenminste één bom af. Op dit moment zijn er 22 doden en zeker 59 doden te betreuren. Op sociale media laten veel mensen weten diep getroffen te zijn door de tragische gebeurtenissen.

Reactie Ariane Grande

Ariane Grande liet op Facebook weten 'gebroken' te zijn en geen woorden te hebben voor vannacht. De Amerikaanse zangeres heeft de rest van haar Europese Dangerous Woman Tour afgelast. Donderdag zou ze normaal optreden in de O2 Arena in Londen en zondag zou ze in het Sportpaleis Antwerpen staan. Ook zou ze nog Polen, Duitsland en Zwitserland aandoen. 

#MissingManchester

Veel concertbezoekers zijn nog vermist. Op Twitter zijn vrienden en familie op zoek naar hun naasten met de hashtag #MissingManchester. 

Ook Manchester United, dat morgenavond tegen Ajax speelt, reageert geschokt na de gebeurtenissen. 

Reacties muziekwereld

Ook de muziekwereld toont zijn medeleven op sociale media. Zo tweet Armin van Buuren: 'Compleet geschokt door het verschrikkelijke nieuws in Manchester. Gedachten en gebeden zijn bij de slachtoffers en nabestaanden. Twee weken geleden had hij zelf nog een groots concert in de Johan Cruyff ArenA.

Dit bericht wordt aangevuld bij nieuwe ontwikkelingen rondom de aanslag in Manchester.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws