Martin Garrix in de studio met OneRepublic-zanger Ryan Tedder

Pieter Hiemstra | 29 mei 2017
algemeen

Ondanks zijn bomvolle touragenda blijft Martin Garrix vol gas produceren. Na de succesvolle samenwerking met de Australische Troy Sivan met wie hij vorige week 'There For You' releaste, dook hij afgelopen vrijdag de studio in met Ryan Tedder: de zanger van OneRepublic. Zo zien we op een foto die de Amerikaanse zanger vrijdag deelde op Twitter.

Ryan Tedder

Ryan Tedder is geen onbekende in de dancescene. Zo maakte Alesso met zijn remix van 'If I Lose Myself' misschien wel de beste zomerhit van de afgelopen jaren: een heerlijke uplifting en euforische festivalkraker. Daarnaast werkte de Amerikaan samen met Sebastian Ingrosso met 'Lose My Mind', Zedd's 'Lost and Sea' en 'S.T.O.P.' van David Guetta.

Martin Garrix

Ook Martin Garrix heeft al met de beste vocalisten ter wereld mogen werken. Denk aan Bebe Rexha, Usher of Dua Lipa. De laatste in dat rijtje is dus de enige echte Ryan Tedder. Het is onbekend wanneer we previews of een officiële release kunnen verwachten, mocht de samenwerking al doorgaan. Zo verklapten The Chainsmokers vorig jaar dat ook zij samenwerkten met Ryan Tedder. Maar tot een gezamenlijke release is het tot nu toe niet gekomen.We houden je in ieder geval op de hoogte!

LEES OOK: Martin Garrix dropt track met Troye Sivan

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws