Nicky Romero viert 250e episode Protocol Radio

Pieter Hiemstra | 29 mei 2017
algemeen

Nicky Romero vierde afgelopen weekend de 250e episode van zijn radioshow Protocol Radio. In een uitgebreider programma dan normaal blikte hij terug op de grootste hits sinds de lancering in 2012. Ook de nieuwste tracks kwamen voorbij. 

Mix van 2 uren 

In maar liefst twee uren komen grote klassiekers voorbij, zoals zijn eigen hit 'WTF' die hij maakte met ZROQ. Sinds kort is het voor producers ook mogelijk om demo's van eigen producties in te sturen. Zo geeft Romero jonge gasten een interessant platform om zich te presenteren aan de wereld. Want sinds de lancering wordt zijn show in meer dan zeventig landen uitgezonden op maar liefst 112 radiozenders. 

Elke zaterdagavond op Radio538

In Nederland werd Protocol Radio de eerste maanden na de lancering in augustus 2012 uitgezonden op SLAMFM. Na een jaar nam Radio538 het stokje over. Daar is de show elke zaterdagavond van 00:00 tot 01:00 te beluisteren. Ook op de Facebookpagina is de show in een live video te volgen. 

Andere Nederlandse radioshows

Nicky Romero is niet de enige Nederlandse dj met een eigen radioshow. Armin van Buuren was in 2001 de eerste Nederlander met inmiddels al 815 episodes achter zijn naam. Ook Tiësto kwam in 2007 met zijn show Clublife die op dit moment 529 keer is uitgezonden. Eén van de nieuwere radioshows staat op naam van Oliver Heldens met Heldeep die hij in juni 2014 lanceerde. Hij staat inmiddels op 156 episodes. 

LEES OOK: Dit is het nieuwe racemonster van Nicky Romero

Check de jubileumuitzending hieronder!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws