AFEM onthuld eerste namen ambassadeurs 

Mark Hofman | 10 juni 2017
algemeen

Voor de tiende keer werd de International Music Summiot op Ibiza gehouden. Tijdens dit event wordt alles over de scene besproken. Van geldzaken tot populariteit: het komt allemaal voorbij. Tijdens deze editie werden ook de eerste namen van AFEM ambassadeurs bekend gemaakt en dat zijn zeker geen kleintjes. 

AFEM onthuld eerste namen 

The Association for Electronic Music heeft afgelopen weekend tijdens het International Music Summit de eerste ambassadeurs bekend gemaakt. Het gaat om artiesten als Carl Craig, Anja Schneider en Paul van Dyk. Maar dat zijn zeker niet de grootste namen in de lijst. Ook Armin van Buuren, Louie Vega en Nile Rodgers zijn van de partij. Net zoals Jean Michel Jarre, Peter Tong en Seth Troxler. 

Volgens Billboard helpen de ambassadeurs van de AFEM met het oplossen en voorkomen van problemen in de Electronic Music Community. Dit kan dan gaan om zaken als plagiaat, verkeerde organisaties en fouten bij festivals. De AFEM is in 2014 in het leven geroepen door Ben Turner en Kuros Nasseri. Leden als Insomniac, Live Nation en Ministry of Sound zitten hier sindsdien bij. 

De tweede lichting ambassadeurs wordt tijdens het Amsterdam Dance Event bekend gemaakt. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws