Ariane Grande denkt aan benefietconcert in Manchester 

Mark Hofman | 29 mei 2017
algemeen

Door de bomaanslag vorige week in Manchester, lieten 22 mensen het leven lieten en raakten 50 mensen gewond bij het concert van Ariane Grande. Sindsdien is niet alleen de stad in rouw, maar ook de zangeres zelf. Om de families te steunen wil ze een benefietconcert in Manchester organiseren. 

Ariana Grande wil benefiet concert Manchester

Daar haalt ze geld op voor de slachtoffers van de aanslag. Ook zal ze tijd besteden met de familie's van de slachtoffers. Ariana Grande heeft de aanstaande concerten in haar tour voorlopig afgezegd. In een bericht op Twitter laat ze weten compleet ondersteboven te zijn van de daad. Ariana laat weten dat angst het niet gaat winnen en komt terug met een benefit show in Manchester.


Fonds voor nabestaanden

Ook het Britse Rode Kruis en de radiozender Manchester Evening News zetten zich in voor de nabestaanden van de slachtoffers. Beide organisaties hebben een speciaal fonds opgezet waarbij mensen geld kunnen doneren. Nadat Eminem en Justin Timberlake de actie via Twitter deelden, heeft het fonds al meer dan 2 miljoen pond opgehaald. 

Wil je ook graag doneren? Dat kan hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws