Calvin Harris zet Deadmau5 op Schotse wijze in de hoek!

Mark Hofman | 31 mei 2017
algemeen

DJ's en Twitter: het een onuitputtelijke bron van villeine sneren tussen alle apen op de rots. Dagelijks staat in onze timeline wel een dj die fanatiek een vileine opmerking uit zijn toetsenbord tovert. Maar de absolute koning in Twitterland is toch wel Joel Zimmerman, of te wel Deadmau5. Opnieuw lijkt het erop dat de Canadese muis iets tegen Calvin Harris heeft. 

LEES OOK: Deadmau5 haalt uit naar Calvin Harris

Deadmau5 strikes again!

Zo gooide de Canadees er twee weken geleden nog een pinnige opmerking uit richting Calvin Harris, de best verdienende dj ter wereld. Hij scoort op dit moment hit na hit met zijn popmuziek. Dat zit Deadmau5 toch niet helemaal lekker, zo blijkt. Dit weekend testte hij opnieuw het incasseringsvermogen van de Schot. Die pareert de aanval echter op typische Schotse wijze door er met typisch Schotse humor op te reageren.

Het gesprek

Calvin postte namelijk deze Tweet afgelopen weekend. 

En daar moest Deadmau5 uiteraard ook wat over zeggen. 

Een typische reply van Deadmau5, maar Calvin Harris komt er op humoristische wijze op terug.  

Wee Fanny

Wee Fanny? Dat moet wel het meest Schotse woord ooit zijn. Een blik op de Urban Dictionary leert ons dat het letterlijk vertaald 'smalle vagina' betekent. De uitdrukking wordt gebruikt om iemand neer te zetten als 'sulletje, dom of dwaas'. Zijn reactie levert dan ook veel reacties op. 

Als kers op de taart komt Harris ook nog met filmpje voor Zimmerman. 

En zo kwam er een einde aan het gekibbel tussen de ijdele dj's. We hebben weer genoten!

LEES OOK: Dit verdient de rijkste dj ter wereld

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws