Beachclub- & partyfan? Reporter, vlogger, fotograaf – aanmelden maar!

Partyscene Redactie | 2 juni 2017
algemeen

Ja ja, life is a beach! Gewoon lekker al die party’s afstruinen langs de kust van Nederland en België. Beetje relaxen, observeren, muziek luisteren en het zonnetje erbij! Wat is er nou toffer dan het aangename met het - uhm - aangename te combineren? Aanwezig zijn op de meest chille beachparty's en daar ter plekke de mooiste, gekste of meest sexy foto's en video's maken? Beelden die misschien ook nog eens op PartyScene terecht komen? Hoe vet is dat?

Ben je niet van het strand in Nederland of België af te slaan deze zomer en ben je veel in beachclubs te vinden? Mooi, want wij zoeken reporters en foto- en videoreporters die wekelijks de leukste, wildste en mooiste foto’s en video’s van hun beach life en de bijbehorende party’s maken. Wij regelen de tickets, jij de content, mooie deal toch? Je werk krijgt een prominente plek bij ons online en in het magazine en er staan nog diverse extra's tegenover. 

Benieuwd hoe je werk bij ons in de spotlight komt te staan? Check hier het fotoreport van Dancetour Maastricht en de partyvlog van Intents Festival! Lijkt het je wat? Stuur ons een mail en wordt onze officiële ambassadeur on the beach! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws