Pop-up store van Justin Bieber merchandise in Rotterdam trekt dozijnen Beliebers aan

Ivo Mollemans | 4 juni 2017
algemeen

Dat Justin Bieber een populaire man is geworden wisten we al langer. Hij heeft een hoop fans die voor hem door het vuur zouden gaan en dat die fans overal te vinden zijn blijkt maar weer met de pop-up store die op vrijdag 2 juni werd geopend aan de Van Oldenbarneveltstraat in Rotterdam.

Pop-up store is een succes

Om 12 uur ’s middags ging de tijdelijke pop-up store open en niet veel later stonden de eerste fans al binnen. Het is de eerste officiële pop-up store die merchandise van Justin Bieber verkoopt. Vanwege veiligheidsredenen mochten er maar zes personen per keer naar binnen waardoor er een lange rij ontstond voor de deur ontstond. Bij de vraag of de fans het wachten iets uitmaakte was het antwoord steevast ‘nee’, want welke Belieber wil dit nou missen?

Geld? Wat is dat?

Het management achter de merchandise van Bieber heeft ook wel door dat zijn fans veel voor hem over hebben. Een trui kost al gauw 75 euro en voor een t-shirt worden 40 euro’s neergelegd. Het AD vroeg aan de eerste winkelende fan of ze niet bang was teveel geld uit te geven, maar daar reageerde ze op door te zeggen dat ze geen budget had ingesteld.

Op 3 juni treed Justin Bieber op, op het Pinkpop festival, maar de meningen over zijn toevoeging aan de line-up zijn nogal verdeeld.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws