KFC is nu te bestellen via Thuisbezorgd.nl!

Pieter Hiemstra | 6 juni 2017
algemeen

Hoe heet een voetballer die een hele kip opeet? Patrick Kluivert! KFC-maaltijden zijn nu te bestellen via Thuisbezorgd.nl in Den-Haag. Lekkâh!

Amsterdam en Eindhoven

De fastfoodketen slaat de handen ineen met de bezorgwebsite die 7000 verschillende restaurants in zijn bestand heeft opgenomen. Binnen enkele weken volgen ook Amsterdam en Eindhoven. Slechts een paar klikken op je muis ben je verwijderd van een bucket chicken wings. Komt u maar! Waar veel koeriers met de scooter hun maaltijden bezorgen, zet Thuisbezorgd.nl elektrische fiets in. 

Martin Oppenheimer, General Manger van KFC: 'Onze fans in Nederland hebben lang moeten wachten en we vinden het zelf fantastisch om de bezorgservice op te starten. KFC Spui in Den Haag is ons eerste restaurant in een testproject dat we non-stop zullen uitbreiden. Amsterdam en Eindhoven zullen snel volgen.'

Takeaway.com

Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, takeaway.com is de grootste eten-bestelsite in (continentaal) Europa en Vietnam. In 2016 bezorgde het bedrijf meer dan 49 miljoen maaltijden aan 8,9 miljoen consumenten. 

LEES OOK: Je Big Mac scoor je vanaf volgende week vanuit je luie stoel

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws