Ariane Grande hervat tour in Parijs

Pieter Hiemstra | 8 juni 2017
algemeen


 

Ariane Grande heeft haar Dangerous Woman-tour gisteravond weer opgepakt. Onder strenge beveiliging hield ze in Parijs haar eerste concert sinds de aanslag in Manchester van 22 mei. Daar vielen bij een bomaanslag 23 doden en 120 gewonden. 

Zware beveiliging

Na de inktzwarte dag besloot Grande om optredens in Londen, Antwerpen, Lodz (Polen), Frankfurt en Zürich te annuleren. Gisteren was het onder zware beveiliging weer mogelijk op te treden. Tassen van de bezoekers werden vooraf gecontroleerd en speurhonden doorzochten de zaal op expolosieven.

Ariane is dankbaar

Op Instagram laat de zangers weten 'dankbaar te zijn' om in Partijs te mogen optreden. Morgenavond geeft ze in Portugal haar tweede concert sinds de aanslag. 

 

Merci, Paris ♡ Je t'aime Grateful to be back 🙏🏼

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

Benefietconcert

Afgelopen zondag hield Ariane het One Love-benefietconcert om geld op te halen voor de slachtoffers van de aanslag. Het optreden werd in vijftig landen wereldwijd uitgezonden. 55.000 bezokers zagen artiesten als Karty Perry, Miley Cyrus, Coldplay en Justin Bieber optreden in de Old Trafford Cricket Ground in Manchester. Daar haalden ze drie miljoen euro op voor het Rode Kruis. Eerder ging de zangeres bij gewonden langs in het ziekenhuis. 

 

1 ♡ @victoriamonet

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws