Diplo is geen talent in bed (volgens Katy Perry dan)

Ivo Mollemans | 14 juni 2017
algemeen

Katy Perry is druk bezig om haar aankomende album ‘Witness’ te promoten en dat doet ze onder andere met een 24-uur durende livestream van haar leven. Die livestream begon op donderdag 8 juni en gedurende de stream deed ze een aantal dingen.

Katy Perry en James Corden verschuilen niks

Een van de activiteiten hield in dat ze samen met de Engelse presentator James Corden het spel ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts’ deed. Het principe is hierbij simpel: beide deelnemers vragen elkaar dingen die overal over mogen gaan. Als de ondervraagde persoon ervoor kiest om niet te antwoorden moet hij of zij iets eten wat je niet makkelijk weg krijgt.

LEES OOK: Talentje! Rappende politieagente neemt podium over

Omdat Corden hierbij vrij spel had besloot hij om aan Katy te vragen haar exen, John Mayer, Orlando Bloom en Diplo, van beste naar slechtste op een rijtje te zetten als het gaat om bedprestaties. Zonder twijfelen koos ze ervoor om Diplo op de laatste positie te zetten. Corden zelf had ook zo zijn vermoedens over wie ze op de laatste plek zou zetten:

‘I think Diplo's third, I do, because I think there's a reason people become DJs.’

Volgens Katy krijgt Mayer de eerste plek en daarmee valt Bloom dus in de middenmoot met een (respectabele) tweede positie. Uiteindelijk had Katy wel nog het volgende te zeggen:

‘They're all amazing lovers, and I want to have sex with all of them after I get out of this place.’

Kijk het fragment uit de livestream hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws