Lucas & Steve krijgen goud voor ‘Up Till Dawn' (On The Move)

Samantha Ribeiro | 16 juni 2017
algemeen

Foto's: Coen van Tartwijk

Het Nederlandse dj-duo Lucas & Steve heeft de gouden plaat voor ‘Up Till Dawn’ (On The Move) ontvangen. Tijdens hun releaseparty in de A’DAM Toren werden ze verrast door radio-dj Igmar Felicia met de plaat.

De releaseparty was bedoeld voor de grootste Spotify-fans die het duo heeft. Lucas & Steve gaven hun fans een speciale liveset op grote hoogte met de Amsterdamse skyline op de achtergrond. De fans – en het duo zelf – genoten hier enorm van. Igmar Felicia, presentator van SLAM, kwam tegen het eind van de set het podium op en overhandigde de gouden plaat aan de mannen.

Een overweldigend gevoel

Ze konden het bijna niet geloven en leken de gelukkigste jongens op aarde te zijn. ‘We hadden dit echt niet aan zien komen; een complete verrassing! Dit is echt overweldigend. Fantastisch om in het bijzijn van onze grootste fans een gouden plaat krijgen.’

Up Till Dawn

Het nummer is een groot succes. Vandaag staat het op nummer zeven in de Nederlandse Top 40, is deze week de meest beluisterde track op de radio en werd al vijf miljoen keer afgespeeld op Spotify. De jongens hebben het zeker verdient na al dit succes.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws