Snap Inc maakt megadeal met Time Warner

Mark Hofman | 24 juni 2017
algemeen

Snapchat is één van de grootste sociale apps van dit moment en het lijkt alleen maar groter te worden. Om de juiste content voor shows en advertenties naar het platform te brengen, sluit het bedrijf een deal met Time Warner. Een deal van maar liefst 100 miljoen dollar. Holy shit! 

Snapchat sluit deal voor 100 miljoen

Snapchat is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een social media-gigant. Waar het begon met korte video's en foto's die binnen 24 uur verdwenen zijn, is het platform al heel veel meer geworden. Zo zijn er tegenwoordig ook shows te checken die variëren tussen de vijf en tien minuten. Op dit moment wordt er één show per dag gelanceerd en daar wilt Snap Inc wat aan gaan doen. 

Om die reden zaten Time Warner en Snap Inc. rond de tafel voor een deal. Snapchat wilde meer shows en advertenties per dag lanceren en dat lijkt nu te gaan lukken ook. Met een deal van 100 miljoen dollar weet Snap zich inmiddels te versterken met netwerken als Discovery, A&E, NBC, ABC, BBC, VICE en nog veel meer. Nick Bell, vice president van Snap Inc., is blij met de overeenkomst. 

'Deze samenwerking is weer een stap in de goede richting. Hiermee zijn we opweg om nieuwe genres te verwerken als drama, comedy, daily shows, documentaires en nog veel meer. 'Volgens Hollywood nieuws website Deadline zorgt de samenwerking voor 10 minuten uitzendingen op Snapchat. Time Warner zorgt ook voor reclames van HBO, Warner Brothers en Turner Networks. Kortom: een ontzettend goede deal voor Snapchat. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws