Justin Bieber wil niet nog eens de gevangenis in

Ivo Mollemans | 21 juni 2017
algemeen

Dat Justin Bieber een aantal fouten heeft begaan in zijn leven is iedereen wel  bekend. Helaas overschaduwden die fouten lange tijd zijn muzikale talent, maar sinds het uitkomen van zijn album ‘Purpose’ kan niemand er nog omheen dat hij wel degelijk goede muziek maakt.

Justin heeft zijn weg gevonden

Hij schijnt het rechte pad dan ook gevonden te hebben, want via een foto op Instagram liet hij weten nooit meer de gevangenis in te willen. Hij zette zijn mugshots online met daarbij de hashtags ‘#notfun’ en ‘#neveragain’.

LEES OOK: Gekkigheid! Despacito, maar dan in 10 verschillende talen 

Incidenten

Zijn arrestatie in 2014 was naar aanleiding van meerdere incidenten. In 2014 werd hij in Miami opgepakt voor het rijden onder invloed zonder geldig rijbewijs. Hij werkte niet mee aan zijn arrestatie, maar bekende later toch schuldig te zijn. Als goedmaker doneerde hij 50.000 dollar aan goede doelen. Helaas bleek dat incident niet voldoende en in juli bekogelde hij het huis van zijn buren met eieren. Daar volgde een aanklacht wegens vandalisme op en dat resulteerde weer in een schadevergoeding van 80.000 dollar.

Gelukkig lijkt het nu stukken beter met hem te gaan en laten we voor zowel hemzelf als voor de rest van de wereld hopen dat hij op het rechte pad blijft.

 

Mugshot #jailsnotacoolplacetobe, #notfun #neveragain

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws