JBL is klaar voor een bomvolle festivalzomer!

Samantha Ribeiro | 22 juni 2017
algemeen

Samen met het technologiebedrijf HARMAN International biedt JBL deze zomer alle kans om fans in Europa en Amerika meer bij festivals te betrekken. JBL geeft via radiostations, lokale websites en social media kaartjes weg voor verschillende festivals.

De line-up voor de JBL Epic Summer bestaat uit:

Bråvalla – 28 juni tot 1 juli

JBL is voor dit Zweedse festival de hoofdsponsor. Met onder andere The Chainsmokers, Martin Garrix, Rae Sremmurd en Mac Miller als onderdeel van de line-up, wordt het festival een groot feest. Je hebt daarbij ook nog eens de mogelijkheid om te kamperen en natuurlijk is ook geweldig eten en drinken aanwezig. JBL joint het feestje ook en geeft je de mogelijkheid om nieuwe speakers en headphones te testen.

Montreux – 30 juni tot 15 juli

Aan de rand van het meer van Genève in Zwitserland wordt Montreux georganiseerd. Van origine is het een jazzfestival, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een festival met verschillende muziekstijlen. Onderdeel van deze uitbreiding is de samenwerking met producer Quincy Jones. Het festival duurt zo’n twee weken en er worden maar liefst 200.000 feestbeesten verwacht om die twee weken onvergetelijk te maken. JBL joint het feestje ook en geeft je de mogelijkheid om nieuwe speakers en headphones te testen. De line-up bestaat uit onder andere Dua Lipa, Lil Uzi Vert, Solange Knowles en Lukas Graham. 

Tomorrowland – 21 tot 23 juli en 28 tot 30 juli

Tomorrowland (foto) is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste festivals en ook dit jaar kunnen fans weer lekker losgaan in België. Sunnery James en Ryan Marciano – die overigens ook ambassadeurs zijn van JBL – staan de eerste vrijdagavond als eerste op het podium om het festival goed te beginnen. Ook DJ Snake, Kriss Kross Amsterdam, Martin Garrix en Steve Aoki staan samen met nog vele anderen op het festival. JBL joint het feestje ook en geeft je de mogelijkheid om nieuwe speakers en headphones te testen.

JBL FEST – 27 tot 29 juli

Artietsten en atleten die gebonden zijn aan JBL zullen in Las Vegas hun talenten laten zien. Demi Lovato, DNCE en Tinie Tempah zijn onderdeel van het festival en zijn klaar om met jou te genieten. Daarbij is Quincy Jones ook de host van een ‘JBL Platinum Party’. NBA All Star Damian Lillard en Russische muzikant Ivan Dorn zijn ook aanwezig bij het evenement. JBL FEST is hét festival van de zomer!

V Fest – 19 tot 20 augustus

Bij dit festival komen Britse artiesten en andere internationale artiesten samen. Onder andere Sean Paul, Clean Bandit, Jason Derulo en Steve Aoki zijn aanwezig op het festival. JBL heeft daarbij ook nog eens een eigen arena: JBL Dance Arena. De Brand Experience van vorig jaar was een groot succes en daarom vindt ook deze dit jaar weer plaats. Hiermee kunnen festivalgangers JBL headphones lenen of testen zodat zij op hun kampeerplek nog steeds kunnen genieten van muziek.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws