‘All Eyez On Me’ belooft nog meer Tupac-materiaal

Ivo Mollemans | 23 juni 2017
algemeen

Rapper Tupac is een legendarisch persoon en het is niet zo gek dat hij een eigen film krijgt die zijn levensverhaal verteld. De reacties op die film waren nogal afwisselend, maar over het algemeen deed deze het erg goed en met een opbrengst van 26,4 miljoen in het eerste weekend heeft dit ervoor gezorgd dat andere projecten over Tupac worden doorgezet.

‘All Eyez On Me’ wordt met gemengde reacties ontvangen

De film wordt door de gemiddelde kijker wel als leuk ervaren, maar volgens critici wordt er veel vergeten in de film. Toch is het voor Lionsgate, de producent achter de film, een goede bron van inkomsten geweest, want al bij 10 miljoen zou er winst gemaakt worden.

LEES OOK: Nieuwe trailer Game of Thrones belooft veel goeds 

Een persoon die het echter niet eens met de film is, is Jada Pinkett Smith. Zij kende de rapper zelf en via een serie tweets heeft zij laten weten dat de film dingen verdraaid of toevoegt die helemaal niet zijn gebeurt. Tja, dat lijkt ons wel een pijnlijk puntje voor een filmproducent die besluit om een film over zo’n grootheid te maken.

Hoe dan ook, er worden nog meerdere projecten die betrekking hebben op het leven van Tupac doorgezet en hopelijk zijn die wel iets accurater.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws