Protesteren in de vorm van een feest: het kan! 

Mark Hofman | 29 juni 2017
algemeen

Het hoeft geen geheim te zijn dat het zorgstelsel in Amerika compleet op zijn gat ligt. Obama had dit met Obamacare nog enigsinds goed geregeld, maar Trump heeft daar direct een einde aan gemaakt. Het is slecht aan alle kanten en daar wil WERK for Peace wat aan doen. Maar dan wel in de vorm van een feestje. 

WERK for Peace protesteert in feest-vorm 

Protestgroep WERK for Peace is het niet helemaal eens met het nieuwe zorgstelsel in Amerika. De groep wilt dit duidelijk maken aan één van de personen die hier verantwoordelijk voor is. Daarom geeft de groep een feestje voor zijn huis. 

Waar ze precies op tegen zijn laat de groep weten in een statement: 

'Mitch McConnell moet weten dat we ze geen gratis toegang geven om onze community aan te vallen. Als ze ervoor kiezen om niet te luisteren naar wat we te zeggen hebben over onze persoonlijke gezondheid en welzijn, en als ze ervoor kiezen om de kant van bedrijven te kiezen, dan zullen we voor zijn deur laten weten wat we er van vinden.'

Het protest vondt gisteren plaats op Columbus Circle om 18:00 uur. Een optocht naar het huis van McConnell was snel begonnen met veel confetti en glitters. 

Eerder dit jaar protesteerde de groep ook al op deze manier voor het huis van Mike Pence. Dit had toen te maken met de aanstelling van Donald Trump als president.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws