Hardwell en Dimitri Vegas & Like Mike begraven de strijdbijl

Ivo Mollemans | 29 juni 2017
algemeen

Niet alleen deadmau5 en Marshmello zijn goed in ruziemaken. Tot voor kort waren ook Hardwell en Dimitri Vegas & Like Mike daar meesters in, maar die ruzie lijkt nu dus te zijn opgelost.

Hardwell vs. Dimitri Vegas & Like Mike

De ruzie heeft veel fases gekend, maar begon toen Dimitri Vegas & Like Mike de nummer 1 positie in de DJ Mag Top 100 behaalden. Zij werden door velen beschuldigd van het vergaren van stemmen door mensen met IPads op festivals rond te laten lopen en de bezoekers te vragen op hen te stemmen. Ook Hardwell liet zich hier toen via Twitter over uit. Daarbij daagde hij het duo uit voor een wedstrijdje produceren in de studio.

LEES OOK: Tiësto heeft liever Amsterdam dan Los Angeles

Een ander dingetje was het ontbreken van Hardwell op de line-up van Tomorrowland. Dimitri Vegas & Like Mike zijn ambassadeurs van het festival en de keuze werd uiteindelijk gemaakt om Hardwell dus niet te boeken voor een optreden.

De strijdbijl is begraven

Toch lijken al die akkefietjes te zijn opgelost, want Like Mike zette onlangs een foto online waarin hij, Dimitri Vegas en Hardwell samen lunchen. Hopelijk is het hiermee opgelost en het is goed om te zien dat de artiesten weer met elkaar kunnen opschieten.

 

Lunch amongst friends

Een bericht gedeeld door Like Mike (@reallikemike) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws