Axwell /\ Ingrosso sluiten Belsonic af als bazen 

Mark Hofman | 3 juli 2017
algemeen

Noord-Ierland stond dit weekend weer in het middelpunt van de belangstelling met de komst van Belsonic Festival. Het jaarlijkse evenement zag dit jaar artiesten als Tiësto, Oliver Heldens, Martin Garrix en The Chainsmokers op het podium verschijnen. Een podium waar Axwell /\ Ingrosso de boel als een stel bazen wisten af te sluiten. 

Axwell /\ Ingrosso sluiten Belsonic Festival af 

Vijf jaar geleden stonden Axwell en Sebastian Ingrosso voor het laatst op Belsonic Festival. Dit was destijds in de Swedish House Mafia formatie. Inmiddels weten we allemaal hoe het avontuur voor Axwell /\ Ingrosso verder is verlopen en de twee sloten het festival dan ook op keiharde wijze af. 

Jonas Blue kwam het publiek opwarmen voordat het duo 'How Do You Feel Right' door de speakers heen pompte. Het publiek ging helemaal los en het duo kreeg het voor elkaar om dit niet meer te laten stoppen tot ze van het podium afliepen. 'Dream Bigger', 'Shape of You' en 'Lions in the Wild':  ze kwamen allemaal voorbij. Om de keiharde afsluiting nog eens te bevestigen, dropte het duo onderstaande foto op Instagram. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws