David Guetta kondigt collabs aan met grote namen 

Mark Hofman | 3 juli 2017
algemeen

David Guetta staat bekend om zijn samenwerkingen met grote artiesten. Vorig jaar dropte hij voor het EK nog een track met Zara Larson. Maar dat Guetta niet stil blijft zitten weten we al jaren, en nu komt hij weer met een nieuwtje aanzetten. De Fransman heeft twee nieuwe collabs klaarstaan en de artiesten met wie hij samenwerkt zijn zeker niet de kleinste. Maar dan ook echt niet. 

David Guetta komt met nieuwe collabs 

David Guetta heeft via Twitter twee nieuwe samenwerkingen bevestigd. Dit deed hij door een tweet van fanaccount Nation Guetta World te retweeten. De eerste samenwerking is er één tussen Sean Paul en Shakira. Een toffe samenwerking, maar wel één die een beetje in het niets valt met de tweede. Guetta zal namelijk de handen ineen gaan slaan met de Black Eyed Peas. 

Hoewel de samenwerking tussen Sean Paul en Shakira natuurlijk heel tof is, zal de aandacht vooral naar de Black Eyed Peas gaan. De groep brachten hun laatste album uit in 2010 en brachten sindsdien twee tracks uit. De samenwerking met Guetta zou dus de derde worden. Ondanks het feit dat het ongelovelijk vet zou zijn om Fergie, Will.I.Am, Apl.De.Ap en Taboo weer samen te zien, zal het wel een lastig geval worden. Het schijnt namelijk dat Fergie en de rest van de groep niet zo best meer door één deur kunnen. 

We wachten af wat beide collabs ons gaan brengen, maar dat het tof wordt staat bij deze al vast!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws