Sam Feldt en Burak Yeter hebben ruzie: dat verdient een playlist!

Peter Güldenpfennig | 6 juli 2017
algemeen

Op 4 juli draaide de Noorse DJ Stisema samen met Burak Yeter en Sam Feldt in Foynhagen, Noorwegen, tijdens een zogenaamde Tropical Tuesday-avond. Geen gekke line-up, aangezien de twee laatstgenoemden beide wel het een en ander aan zomerse deuntjes in hun discografie hebben. 

Dikke vrienden zullen het echter niet worden en dat dankzij de warm-up set die Burak Yeter draaide, zo blijkt uit een beef die zich ontvouwde op Twitter na een post van Yeter:

Wat blijkt? Tijdens zijn warm-up set draaide Burak Yeter ondermeer Scooter en enkele tracks van Sam Feldt. Dat tweede is natuurlijk not done, maar Scooter draaien om 20:00 uur is te gek toch? Ook tijdens een warm-up set willen mensen uit hun dak kunnen gaan op Duitse klassieken. Helaas, Sam Feldt was het er niet mee eens en zijn manager ook niet, zo blijkt uit bovenstaande post van Burak Yeter en de reactie van Sam Feldt:

De belangrijkste vraag is: wat had Burak Yeter dan moeten draaien? Een vraag die Dimitri Vangelis zich ook stelt in reactie op Sam Feldt:

Wij weten het niet, verder dan Scooter komen we ook niet eerlijk gezegd. Dus weet je wat? Wij droppen gewoon even een playlist voor je om te kijken hoe de set van Burak Yeter mogelijk had geklonken. Enjoy!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws