'Wie of wat is een fuckin' 'Drake' precies?'

Bart Remmers | 27 juli 2017
algemeen

Trent Reznor heeft ook niets met EDM en 'vulgaire' Nicki Minaj

De namen Nine Inch Nails en Trent Reznor zullen niet bij iedereen bellen doen rinkelen, maar geloof ons: het is een van de belangrijkste artiesten op het vlak van industrial.

Drake? Nooit van gehoord!

Nou ja, zo een ramp is het niet wanneer je nog nimmer van de Amerikaan hebt gehoord, want de Amerikaan zelf blijkt ook niet zo'n muziekkenner. Reznor - ook lid van het Apple Music-team en CCO van Beats Electronics - wist namelijk niet wie Drake is.

Medewerkers van Apple moesten de muzikant uitleggen dat het ging om een Canadese rapper die al enkele jaren enorme wereldhits scoort en miljoenen albums verkoopt. Ook na het beluisteren van Drake's muziek snapte ome Trent de ophef niet. 'I don't see it'.

EDM the future? It’s fucking not!

Ook heeft de NIN-voorman nog een mening over dance - of EDM zoals de Amerikanen het noemen. Of het de toekomst is van muziek? 'No, it’s not. It’s fucking not', aldus Reznor. 'I understand why people like it, and if I were 18, I’d love to be listening to it in the Sahara Tent at Coachella, high out of my fucking mind. But it’s not speaking to me at a level that I think has staying power.'

Eerder deze week had Reznor ook nog een appeltje te schillen met Nicki Minaj vanwege haar al wat oudere videoclip bij 'Anaconda' (onder). Volgens de Amerikaan was het filmpje vulgair en absoluut niet sexy. Een inwendig onderzoek bij een vrouwenarts is volgens de Amerikaan nog geiler.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws