Spinnin’ Records lanceert platform voor jong talent

Mark IJsendoorn | 3 augustus 2017
algemeen

Spinnin’ Records heeft bekend gemaakt dat men een nieuw platform gaan lanceren voor jong talent: Spinnin’ NEXT. Daarmee wil het dancelabel extra aandacht genereren voor een roulerende selectie dj-talenten tussen de 16 en 21 jaar.

Spinnin' jong talent

Van alle platenlabels doet Spinnin’ misschien wel het hardst zijn best om de volgende Martin Garrix in elkaar te kneden. De lancering van Spinnin’ NEXT is ongetwijfeld deel van die hoop. Wat dat betreft is de naam dus toepasselijk.

LEES OOK: Zo wil Spinnin'Records het internetleven van jonge talenten makkelijker maken

De gelukkige dj’s/scholieren die in de kweekvijver van Spinnin’ worden toegelaten krijgen intensieve begeleiding bij het ontwikkelen van hun muzikale vaardigheden en hulp bij hun PR en boekingen. De roulerende poel van artiesten bestaat momenteel uit Carta (CN), Curbi (UK), Dante Klein (NL), Dastic (NL), Mesto (NL), Mike Williams (NL), Sophie Francis (NL), Throttle (AU) en Trobi (NL).

Lancering tijdens ADE

De officiële lancering van Spinnin’ NEXT vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event in oktober met de eerste Spinnin’ Next avond in club Air in Amsterdam.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws