Dillon Francis krijgt rol in Diplo serie en komt naar Europa

Freek Minderman | 5 augustus 2017
algemeen

Van een Spaanse versie van zijn laatste single 'Say Less' tot een reactie video van zijn typetjes op zijn eigen videoclip, Dillon Francis is aan het gaan als een bosbrand bij een nabijgelegen tankstation. We kunnen er niet genoeg vuur emoji voor typen. Dillon is namelijk deze week mannelijk model geworden, heeft een gastrol in de Viceland serie 'What Would Diplo Do' en kondigt zijn Europa tour aan met een volledig in zijn stijl gemaakte visual op Twitter. 

Dillon Francis: Mannelijk Model

Bij een interview voor Flaunt is Dillon Francis helemaal ontpopt tot een volwaardig mannelijk model. Met zijn nietszeggende blik en awkward poses in haute couture, is hij geknipt voor deze taak. Daarnaast is de beste man flink onder de loep genomen om te achterhalen hoe hij in elkaar steekt. 

Dillon Francis: Acteur

De social media levenswinnaar heeft ook aangekondigd een rol te spelen in de 'What Would Diplo Do' serie op Viceland. De serie speelt zich af toen Diplo zich om ging toveren tot merk en in de clip is te zien hoe Dillon Francis als stagair Jasper de social media van Diplo overneemt. 'What Would Diplo Do' is nog niet in Nederland te zien.

Dillon Francis: Tourist in Europa

Ook heeft Dillon Francis aangekondigd dat hij naar Europa kwam voor een tour. Alleen Mysteryland staat gepland als het gaat om Nederland. Mocht je nog door Europa willen reizen en een show meepakken, dan kun je hier tickets bestellen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws