Martin Shkreli lekt tracks van Lil' Wayne's nieuwe album

Freek Minderman | 10 augustus 2017
algemeen

Misschien komt de dag dat er awards worden uitgereikt aan de grootste 'trolls' ter wereld, dan kan je er zeker van uit gaan dat Martin Shkreli meerdere awards binnensleept. Na zijn stunt met het 500 keer duurder (take that, Lil' Kleine) maken van de HIV-pil, waar hij de productierechten van had gekocht en het kopen van een Wu-Tang Clan album, die een oplage heeft van slechts 1 exemplaar en deze tijdens een interview klakkeloos afspelen voor 10 minuten, is deze übertroll weer in het nieuws. En niet omdat hij voor een keer in zijn leven iets positiefs heeft gedaan. Neen. De beste man heeft tracks van het nieuwe album van rapper Lil' Wayne gelekt.

Toen Lil' Wayne zijn Bugatti Veyron verkocht aan iemand, was hij vergeten om ook de cd-speler even op te ruimen. Zijn nieuwe album 'Tha Carter V' zat namelijk in de auto. Dat zou geen probleem zijn als de cd al was uitgebracht, maar dat was het nog niet. Vervolgens heeft Martin Shkreli deze bolide weten te bemachtigen met diezelfde plaat nog steevast in de radio. En die moet gedacht hebben dat het de perfecte kans was om zijn eigen publieke beeld nog iets zuurder te maken door tracks online te gooien. Schijnbaar is deze actie zo extreem not done, dat iemand uit het Witte Huis erbij te pas moest komen om uit te leggen hoe hij de tracks heeft gekregen (zie tweet hieronder).


Gelukkig is het niet allemaal slecht nieuws in deze post. Martin Shkreli is schuldig bevonden van 3 keer overheidsfraude en samenzwering. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws