Viceland lanceert Diplo drankspel. Soort van.

Freek Minderman | 12 augustus 2017
algemeen

Hoewel WhichDiplo.com waarschijnlijk niet bedoeld is om jezelf naar een andere realiteit te drinken, is het een mooie aangelegenheid om dit wél te doen. Het is namelijk heel simpel. Jij en je vrienden, vage kennissen, wildvreemden of Russische circusartiesten moeten naar WhichDiplo.com surfen. Hier vind je al meteen je eerste opgave. 

Diplo Drankspel

Pak de meest brandbare alcoholische versnapering uit je kast, schenk het in kabouterglazen - ookwel 'shotglaasjes' genoemd in de volksmond - en zet een heel arsenaal voor jou en je vrienden neer. Nu komt het moeilijke deel. Je krijgt verschillende filosofische uitspraken op het scherm te zien en je moet bepalen of het de originele Diplo is, of die uit de 'What Would Diplo Do?' serie. Het lijkt makkelijker dan het is. Bij elk foute antwoord kleurt de tekst rood en moet jij, of een van de andere aanwezigen, een shot nemen. 

What would Diplo do?

'What Would Diplo Do?' is een serie van Viceland, waarin James van der Beek de charismatische producer speelt. De eerste aflevering is al volledig op Youtube te zien, maar dan moet je wel even een Amerikaanse VPN server op.

Aanbevolen voor jou:
Mobile review: OnePlus 5T is het beste androidtoestel van...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws