Vrouw klaagt Drake en Future aan omdat ze verkracht is tijdens hun concert

Mark IJsendoorn | 14 augustus 2017
algemeen

Een vrouw die vorig jaar zegt te zijn verkracht tijdens een concert van Drake en Future klaagt de twee rappers nu aan voor een schadevergoeding van $25 miljoen.

Verkrachting

Een man die werkte bij de Bridgestone Arena, waar het concert werd gehouden, bood het 28-jarige slachtoffer aan mee backstage te nemen om de rappers te ontmoeten. In plaats daarvan werd de vrouw hardhandig tegen de grond gedrukt en verkracht. De man zit inmiddels vast op verdenking van verkrachting. Maar het slachtoffer neemt daar geen genoegen mee en eist ook een schadevergoeding van $25 miljoen. Niet van de verkrachter, maar van de artiesten en de organisatoren van het concert. Blijkbaar zijn de rappers Drake en Future hier de echte schuldigen… ofzo.

Lawsuit tegen Drake en Future

Er heerst natuurlijk een nogal vreemde lawsuit-cultuur in Amerika, maar hoe Drake en Future verantwoordelijk kunnen zijn voor deze misdaad is ons een raadsel. Ook de aanklacht tegen de arena en het beveiligingsbedrijf zijn wat vergezocht. De verdachte werkte voor Delaware North, een bedrijf dat snackbars uitbaat, en hij was al eerder beschuldigd van mishandeling. Volgens het slachtoffer had de organisatie dit moeten weten, en brachten zij het publiek onnodig in gevaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws