Lil' Kleine te horen in nieuwe 'Need for Speed'

Bart Remmers | 22 augustus 2017
algemeen

Rapper met zijn 'Kleine Jongen' in legendarische game 

'Need For Speed Payback', het nieuwste deel in de wereldwijd populaire game-reeks, zal een nummer bevatten van Lil’ Kleine. 

Het gaat om het nummer 'Kleine Jongen', dat afkomstig is van zijn laatste album 'Alleen'. Kleine Jongen is het enige Nederlandstalige nummer op de soundtrack van de Amerikaanse game die vanaf 10 november verkrijgbaar zal zijn.

Internationale push

'Fantastisch dat mijn nummer in Need For Speed komt. Ik speelde deze serie al toen ik nog een kleine jongen was.' lacht de rapper. 'Kleine Jongen is één van mijn favoriete nummers van het album, en ik ben blij dat het via deze game ook internationaal een push krijgt.'

Om te vieren dat hij in de game te horen is, zal hij een speciaal optreden doen in de beurshal van game-uitgever Electronic Arts op gamescom. Need For Speed Payback ligt in november in de winkel, maar fans kunnen de game hier al uitproberen. Gamescom vindt van tot en met 26 augustus plaats in de Koelnmesse te Keulen en trekt ruim 345.000 bezoekers.

Epische momenten en achtervolgingen

Need for Speed Payback is het nieuwste deel: een explosief avontuur boordevol intense heist-missies, races op het scherpst van de snede, ongelooflijke politie-achtervolgingen en epische momenten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws