De innige relatie tussen Calvin Harris en toiletten op festivals

Partyscene Redactie | 23 september 2018
algemeen

Calvin Harris mag dan veel verdienen, hij krijgt ook behoorlijk wat shit over zich heen, letterlijk. Eerder al had ‘ie beef met indieband Reverend And The Makers, die Harris opsloten in een toilet tijdens het Bingley Festival in Yorkshire, UK in 2009. Hoewel het enkel een kwestie van horen en zeggen is en helaas beeldmateriaal ontbreekt, zou de band de Schotse dj opgesloten hebben in een festivalplee en deze vervolgens omgegooid hebben. De reden? Een twitterbeef waarbij de band Harris beschuldigen van, wat Deadmau5 zo galant noemt, ‘button pushing’.

Calvin Harris heeft iets met festivaltoiletten

Dan heb je als wereldberoemde dj alles wel meegemaakt, toch? Fout, want erger dan opgesloten worden in een festivalplee is twee keer opgesloten worden in een festivalplee, iets wat Harris dus gebeurde toen de band Madness dit hem enkele jaren geleden flikte. Dit weet Madness-zanger Suggs te vertellen toen de band in 2016 op Bestival Festival speelde. Dit keer was het weigeren van een handtekening van Harris voor de dochter van de saxofonist van Madness. 

Hoewel het toeval is dat Harris dit twee keer gebeurde vragen we ons toch af: wat heeft Calvin Harris met festivaltoiletten? Misschien trekt de veelzijdigheid van deze mobiele toiletten aan? We weten het niet en willen het eigenlijk ook niet weten. Er zit immers meer in een dergelijk toilet dan je zou denken, zoals Jackass jaren geleden al bewees:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws