Zedd wint 44.000 euro op pokertoernooi

Ivo Mollemans | 28 augustus 2017
algemeen

Op de vraag ‘wat zou je doen als je een ander beroep moest kiezen’ weet niet iedereen meteen een antwoord te geven. De een heeft daar nooit over nagedacht en de ander zou er wellicht voor kiezen om een hobby tot op professioneel niveau uit te werken.

Verborgen talenten van dj’s

Die vraag is aan bijna iedereen te stellen en ook menig dj heeft naast het draaien wel iets anders waarin zij talent schijnen te hebben. Zo is deadmau5 helemaal gek van technologie, Diplo ziet een leven als model wel zitten en was het vroeger de wens van Dillon Francis om acteur te worden. Alledrie doen ze daar ook echt iets mee, maar wie had geweten dat ook Zedd nog een verborgen talent heeft?

LEES OOK: Dannic tekent exclusief contract bij Spinnin' Records

Zedd als professioneel pokeraar

Hij heeft namelijk bewezen dat hij zowel achter de draaitafels als aan een pokertafel succesvol kan zijn. Op het PokerStars Championship toernooi in Barcelona was Zedd een van de 226 kandidaten die meedeinde in het ‘€2,150 buy-in no-limit hold’em turbo tournament’. In de €5,300 buy-in PSC Barcelona werd hij verslagen, maar daarna wist hij het uiteindelijk zelfs tot de derde plek te schoppen aan een andere tafel en dit leverde hem een goede 52.000 dollar, omgerekend 44.000 euro, op.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws