Skism boos op Dodge And Fuski, Myro en Disciple voor het stelen van Black Label-marketingplan

Ivo Mollemans | 7 september 2017
algemeen

De meeste artiesten kunnen wel goed met elkaar opschieten, maar niet iedereen ligt op een en dezelfde lijn. En dat wordt dan vaak geuit via posts op sociale media zoals Twitter en Facebook. Deze keer in de categorie ‘Twitter beef’ neemt Skism het op tegen Dodge And Fuski en Myro.

Skism vs. Disciple

Iedereen die dubstep luistert heeft wel eens gehoord van het platenlabel Never Say Die. Dit label brengt een groot deel van de hardste dubstep tracks uit, maar zij zijn niet de enige. Ook Disciple Recordings heeft menig dubstep artiest in hun rooster opgenomen. Sterker nog, Disciple is opgestart met sponsorgeld vanuit Never Say Die. Helaas lijken die vriendschappelijke banden nu verbroken.

LEES OOK: Liam Gallagher: 'Calvin Harris? The most boring fucking person'

Black Label en Round Table

Never Say Die heeft namelijk ook een sublabel genaamd ‘Black Label’. Dit idee beviel het bestuur van Disciple wel en dus hebben zij ook een sublabel in het leven geroepen onder de naam ‘Round Table’. Het principe is bij beiden hetzelfde, maar dat viel niet zo goed bij Skism en hij is nu dus kwaad op Dodge And Fuski en Myro vanwege het feit dat zij zonder pardon hun idee stelen. Pak je popcorn erbij en geniet van onderstaande Twitter beef zoals nooit tevoren!

 

Aanbevolen voor jou:
Maak de perfecte selfie op elk feest met de ASUS ZenFone 4...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws