Avicii opvallend eerlijk over eigen sores in docu

Bart Remmers | 11 september 2017
algemeen

Dj vertelt over worsteling met zijn fysieke en mentale gezondheid

Fan van Avicii? Zorg dan dat je 26 oktober met rode pen hebt aangevinkt! Want dan draait een bijzondere docu over de Zweedse dj eenmalig in de bioscoop!

Avicii: True Stories, een documentaire van Levan Tsikurishvili, volgt het leven van de Avicii, vanaf het allereerste begin tot zijn bestorming van de wereldwijde hitlijsten. Ook speelt de worsteling met zijn fysieke en mentale gezondheid - een onderwerp waar niet vaak over gesproken wordt in muziek industrie - een rol in de documentaire. 

Piece of Magic Entertainment brengt Avicii: True Stories slechts eenmalig, als speciale event cinema-productie, op 26 oktober wereldwijd uit in de bioscoop. 

Controversiële pensioen 

Avicii: True Stories geeft een beeld van de succesvolle carrière en het controversiële pensioen van de Grammy genomineerde producer, tekstschrijver en artiest Avicii (ook bekend als Tim Bergling), één van werelds grootste artiesten uit de live muziekindustrie. 

Voor de eerste keer vertelt Tim zelf de over zijn succes en waarom hij zo onverwacht gestopt is met toeren. Tijdens deze vertoning is ook exclusief het allerlaatste optreden van Avicii in Ushuaia, Ibiza, dat gefilmd is op 28 augustus 2016 te zien.

Ook Tiësto en David Guetta in docu

Regisseur Levan Tsikurishvili volgde elke stap van Avicii en zat de superster met zijn camera dicht op de huid. Van zijn megashows voor een 80.000-koppig uitzinnig publiek in zijn thuisstad Stockholm tot zeer persoonlijke interviews waarin Avicii vertelt over de uitdagingen in zijn carrière en de ziektes waaronder hij gebukt ging.
 
Ook bekende artiesten als Tiësto, David Guetta en Nile Rodgers komen in True Stories aan het woord over de druk die beroemdheid met zich meebrengt. Daardoor is True Stories niet alleen een film over Avicii maar kan beschouwd worden als een algemeen inkijkje in de muziekscene. Check die trailer!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws