Avicii deelt behind the scenes-beelden vanuit de studio

Ivo Mollemans | 20 september 2017
algemeen

Recent heeft Avicii een aantal videoclips online gezet van tracks van zijn laatste EP en alsof dat nog niet genoeg kijkplezier oplevert is er ook een behind the scenes-video gemaakt waarin kijkers worden meegenomen in het productieproces van de track ‘Without You’.

In de studio met Avicii

Dit is de lead single van de ‘AVĪCI (01)’ EP waarvoor is samengewerkt met vocalist en songwriter Sandro Cavazza. In de video worden ook audiofragmenten ten gehore gebracht direct vanuit het productieproces en het is goed te horen dat de versie die in de studio werd gemaakt toen de video is opgenomen een oudere versie van het nummer is. De versie die is uitgekomen is een stuk commerciëler en die uit de video is harder dan het nummer zoals wij hem kennen.

LEES OOK: Above & Beyond delen details over het nieuwe album

In de video is duidelijk te zien dat Avicii controle heeft over alles wat er in het productieproces gebeurt. Of dit nou de vocalen zijn of de melodieën, hij zit er direct bovenop. Wanneer de video is opgenomen wordt helaas niet duidelijk gemaakt, maar de kans is groot dat deze vorig jaar al is gemaakt.

Check de video hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws