Drugssmokkelen: zo doe je dat dus niet...

Bart Remmers | 27 september 2017
algemeen

Waarom de tekst 'I love ketamine' op je auto plakken niet zo handig is

Niet dat wij een lans breken voor drugsgebruik- en/of handel, maar mocht je ooit slim de (drugs-)zaken aan willen pakken: plak dan geen teksten als 'I love ketamine' op je auto. Dat valt namelijk nogal op bij oom agent.

 

Afgelopen nacht controleerde @jeugdagent_oosterhout samen met een collega in Geertruidenberg een voertuig. In de achterruit had de bestuurder de tekst “keta” en “I love ketamine” staan. Hiermee werd de bestuurder geconfronteerd en overhandigde vier zakjes met wit poeder. De collega’s stelde een verder onderzoek in in het voertuig en troffen daar ruim 300 XTC pillen, zakjes wit poeder vermoedelijk ketamine. De poeders worden opgestuurd naar het NFI voor onderzoek zodat er kan worden vastgesteld om wat voor drugs het gaat. Ook hebben we hierop een huiszoeking gedaan bij de verdachte. De recherche heeft de zaak overgenomen en gaat met de zaak verder. #misdaadloontniet #drugs #drugsdealer #dealer #waakzaam #politie #politiedongemond #jeugdagent #instacops #instapolitie

Een bericht gedeeld door Jeugdagent Gberg Drimmelen (@jeugdagent_gberg_drimmelen) op

300 XTC-pillen in beslag genomen

De teksten 'I love ketamine' en 'keta' op de bolide van een Brabantse automobilist vielen deze week op. Toen politie de sukkelaar aanhield vond men een grote flinke zak pillen en vier zakjes wit poeder. Naar alle waarschijnlijkheid is de poeder ketamine. 

Alsof het voorraadje nog niet genoeg was voor een wild weekend bouncen en trippen, troffen agenten ook nog eens 300 XTC-pillen aan. De zaak is momenteel in handen van de recherche. 


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws